OGŁOSZENIE

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Bielsku Podlaskim informuje, iż na podstawie § 8 ust. 2 w związku z § 8 ust. 1 pkt 2 rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 13 marca 2020 r. w sprawie ogłoszenia na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej stanu zagrożenia epidemicznego (Dz. U. z 2020 r. poz. 433 z późn. zm.), w okresie od 16 marca 2020r. do 31 marca 2020r. zawiesza się przyjmowanie interesantów w sposób bezpośredni.

Wnioski w sprawie orzekania o niepełnosprawności lub stopniu niepełnosprawności oraz wnioski dotyczące dofinansowania z PFRON mogą być przesyłane pocztą.

Świadczenia w formie specjalistycznego poradnictwa psychologicznego będą udzielane w formie rozmowy telefonicznej.

Interesanci mogą kontaktować się telefonicznie pod numerem telefonu: 85 833 26 76
Powiatowy Zespół ds. orzekania o niepełnosprawności telefon 85 833 26 77
Wnioski o dofinansowanie dostępne są na stronie internetowej pod adresem http://www.pcprbielskpodlaski.pl

POLECENIE WOJEWODY PODLASKIEGO

Urszula Kitlas Dyrektor Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Bielsku Podlaskim

Nabór na wolne stanowisko Członka Zespołu do Spraw Orzekania o Niepełnosprawności.

Kandydaci są zobowiązani do złożenia dokumentów do  dnia 17.09.2019 r. w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Bielsku Podlaskim, ul. 3 Maja 17, pokój nr 5 do godz. 14:00

Ostatnio zmienianywtorek, 03 wrzesień 2019 07:09